MENÜ
Your Cart

Kedves Ügyfeleink!
1 napon belül kiszállítjuk a hétköznap 15:00 óráig online leadott rendeléseket!
Üzletünk újra a megszokott időben tart nyitva, H-Cs: 8:00-17:00, P: 8:00-15:00 óráig.

Nextcomp Blog RSS Feed

14 nov. Milyen laptopot válassz egyetemistaként?
0 727
Milyen laptopot válassz egyetemistaként?  Ma már nem az a kérdés, hogy egy egyetemistának vajon szüksége van-e laptopra az egyetemi évek során. Az igazi kérdés az, hogy milyen laptopot vásárolj? Ha laptop választás előtt állsz, és fogalmad sincs, hogy mi alapján dönts, akkor ez a cikk neked szól hiszen összeszedtük azokat a szempontokat, amiket érd..
11 nov. Milyen vírusírtót válassz a laptopodra, PC-dre?
0 472
Milyen vírusirtót válassz a laptopodra, PC-re?  Nagyon jól tudjuk, milyen nehéz kiválasztani a megfelelő vírusirtót, hiszen számtalan szoftver van a piacon. Éppen ezért arra gondoltunk, hogy megkönnyítjük ezt a folyamatot és összeszedjük a legfontosabb dolgokat, amiket a vírusírtókról tudnod kell, illetve egy rövid toplistát is összeállítottunk nek..
08 nov. Milyen laptopot vegyél grafikusként
0 361
Milyen laptopot vegyél grafikusként?  Egy grafikus számára nem elég az átlagos notebook teljesítmény, ha munkáról van szó. A teljesítmény mellett pedig nem feledkezhetünk el a laptop súlyáról sem, hiszen ma már egyre jellemzőbb, hogy a grafikusok gyakorlatilag a legkülönbözőbb helyekről dolgoznak és mindig mozgásban vannak. Mint ahogyan szinte mind..
04 nov. Dell Latitude vásárlási útmutató – Minden, amit tudnod kell az egyes szériákról
1 260
Dell Latitude vásárlási útmutató – Minden, amit tudnod kell az egyes szériákról A Dell Latitude készülékei nagyon nagy sikert aratnak az üzleti világában. A Latitude laptopjait olyan vállalatok számára tervezték, akiknek biztonságos és megbízható készülékekre van szükségük.Számos olyan technikai extrákkal rendelkezhetnek, mint az ujjlenyomat olvasó..
22 okt. Mitől környezetbarátabbak a használt laptopok?
1 571
Mitől környezetbarátabbak a használt laptopok?  Napjainkban egyre több ember ébred rá a környezettudatosság fontosságára. Ez egy olyan téma, ami mellett nem érdemes elmenni, hiszen a saját és az utánunk következő generációk hosszútávú jólétének fenntartásáról van szó. Azonban az elektronikus kütyük világában, ahol a digitális eszközöket már nem csa..
07 okt. Lenovo ThinkPad vásárlási útmutató – Minden, amit tudnod kell az egyes szériákról
2 2666
Lenovo ThinkPad vásárlási útmutató – Minden, amit tudnod kell az egyes szériákról  Az üzleti szférában a ThinkPad laptopok hosszú évek óta az egyik legmegbízhatóbb és legtöbbet használt termékek között vannak számon tartva. Ez nem is véletlen, hiszen a nagy többség igényeit tökéletesen szolgálják ki. Ennek ellenére fontos fejben tartani azt, hogy T..
02 okt. 8 tipp, hogy könnyen ki tudd választani a számodra legmegfelelőbb laptopot
1 942
A megfelelő laptop kiválasztása a legtöbbünk számára egy igencsak hosszadalmas és nehéz feladat. Nehéz eligazodni a rengeteg paraméter, gyártó és lehetőség útvesztőjében és sokszor tényleg csak a sötétben tapogatózunk. Ebben a cikkben szeretnénk végigvezetni a laptop vásárlás legfontosabb kérdésein és döntési helyzetein, hogy garantáltan a számodra..
25 szept. 3 elvitathatatlan érv a használt laptop vásárlás mellett
0 1203
Amennyiben laptop vásárlás előtt állsz és szeretnéd a lehető legtöbbet kihozni a pénzedből, akkor célszerű elgondolkodnod egy használt laptop beszerzésén. Persze tudjuk, hogy a “használt” szó hallatán megjelennek a kérdőjelek az emberek fejében. “Megéri használtat vennem?” - kérdezheted. Hogy a megfelelő választ tudjuk adni, összegyűjtöttünk 3 érve..
25 szept. 5 tipp, amit mindenképpen fogadj meg laptop vásárlás előtt!
3 3427
5 tipp, amit mindenképpen fogadj meg laptop vásárlás előtt! A laptop vásárlás a legtöbbünk számára egy igencsak nehézkés folyamat, a használt laptopok esetében pedig pláne nehéz meghozni a végső döntést. Pontosan ezért szedtünk össze 5 olyan tippet számodra, amely rengeteget segíthet a vásárlási folyamat során! 1. Határozd meg, hogy mire van szüksé..
25 szept. Hogyan használd helyesen a laptop töltőt?
0 120
Hogyan használd helyesen a laptop töltőt?  A megfelelő laptop töltés elősegítheti, hogy az akkumulátor hosszútávon is kiválóan funkcionáljon, de ennek az ellentéte is fennáll: nagyon könnyen megrövidíthetjük az akkumulátor élettartamát. Nézzük, hogy hogyan is kellene használni a laptop töltőt!   1. Ne töltsd fel 100%-ra a laptopot! A notebook belső..
Mutasd 1 tól 10 -ig 10 (1 oldalakat)