MENÜ
Your Cart

Nextcomp Blog RSS Feed

07 Oct Lenovo ThinkPad vásárlási útmutató – Minden, amit tudnod kell az egyes szériákról
0 10
Lenovo ThinkPad vásárlási útmutató – Minden, amit tudnod kell az egyes szériákról  Az üzleti szférában a ThinkPad laptopok hosszú évek óta az egyik legmegbízhatóbb és legtöbbet használt termékek között vannak számon tartva. Ez nem is véletlen, hiszen a nagy többség igényeit tökéletesen szolgálják ki. Ennek ellenére fontos fejben tartani azt, hogy T..
02 Oct 8 tipp, hogy könnyen ki tudd választani a számodra legmegfelelőbb laptopot
0 119
A megfelelő laptop kiválasztása a legtöbbünk számára egy igencsak hosszadalmas és nehéz feladat. Nehéz eligazodni a rengeteg paraméter, gyártó és lehetőség útvesztőjében és sokszor tényleg csak a sötétben tapogatózunk. Ebben a cikkben szeretnénk végigvezetni a laptop vásárlás legfontosabb kérdésein és döntési helyzetein, hogy garantáltan a számodra..
25 Sep 3 elvitathatatlan érv a használt laptop vásárlás mellett
0 220
Amennyiben laptop vásárlás előtt állsz és szeretnéd a lehető legtöbbet kihozni a pénzedből, akkor célszerű elgondolkodnod egy használt laptop beszerzésén. Persze tudjuk, hogy a “használt” szó hallatán megjelennek a kérdőjelek az emberek fejében. “Megéri használtat vennem?” - kérdezheted. Hogy a megfelelő választ tudjuk adni, összegyűjtöttünk 3 érve..
25 Sep 5 tipp, amit mindenképpen fogadj meg laptop vásárlás előtt!
0 313
5 tipp, amit mindenképpen fogadj meg laptop vásárlás előtt! A laptop vásárlás a legtöbbünk számára egy igencsak nehézkés folyamat, a használt laptopok esetében pedig pláne nehéz meghozni a végső döntést. Pontosan ezért szedtünk össze 5 olyan tippet számodra, amely rengeteget segíthet a vásárlási folyamat során! 1. Határozd meg, hogy mire van szüksé..
25 Sep Hogyan használd helyesen a laptop töltőt?
0 3
Hogyan használd helyesen a laptop töltőt?  A megfelelő laptop töltés elősegítheti, hogy az akkumulátor hosszútávon is kiválóan funkcionáljon, de ennek az ellentéte is fennáll: nagyon könnyen megrövidíthetjük az akkumulátor élettartamát. Nézzük, hogy hogyan is kellene használni a laptop töltőt!   1. Ne töltsd fel 100%-ra a laptopot! A notebook belső..
Mutasd 1 tól 5 -ig 5 (1 oldalakat)