MENÜ
Your Cart

HP 6450b Celeron P4600 / 2,00 GHz / 14,1" / 4 GB / 250 GB

HP 6450b Celeron P4600 / 2,00 GHz / 14,1" / 4 GB / 250 GB
Technikai adatok
GYÁRTÓHP
MODELL6450b
CPUCeleron P4600
ÓRAJEL2,00 GHz
RAM4 GB
Ram típusaDDR3
HDD/SSD250 GB
ODDDVD-RW
VGAintegrált
WifiIGEN
FELBONTÁS1366x768
KIJELZŐ14,1"
Ujjlenyomat olvasóNEM
E-SATA1
KameraNEM
KártyaolvasóIGEN
BluetoothIGEN
Mini Display PortNEM
Display Port1
USB3
Mini HDMINEM
S VideoNEM
HDMINEM
KAT.A-
DVINEM
Com PortIGEN
HP/6450b/Celeron P4600/2,00 GHz/4 GB/DDR3/250 GB /DVD-RW/integrált/14,1"/1366x768/WiFi/A-

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz

HASZNÁLT TERMÉKEK ESETÉN A GARANCIA A KÖVETKEZŐK SZERINT GYAKOROLHATÓ:

A Vásárló/viszonteladó az észlelt minőségi hibát annak felfedezése után a NEXTCOMP-pal haladéktalanul közölni és egyben szavatossági igényét megjelölni köteles. Ez vonatkozik arra az esetre is, ha a viszonteladó a terméket az átvételtől számított 3 napon belül kicsomagolás és megvizsgálás nélkül továbbküldi, és arra az esetre is, ha a NEXTCOMP közvetlenül szállítja a szolgáltatást a harmadik személyhez. Ilyen esetekben a szavatossági igényt a szállítási szerződés alapján a vásárló/viszonteladó érvényesítheti a nagykereskedővel szemben. A harmadik személy nemcsak a NEXTCOMP-ot, hanem a viszonteladót is köteles haladéktalanul értesíteni a mennyiségi vagy a minőségi hibáról annak észlelését követően.

REKLAMÁCIÓ:

A NEXTCOMP az általa forgalmazott termékekre 12 hónap garanciát vállal, ettől eltérő esetben a garancia időtartama az árlistában vagy a számlán feltüntetésre kerül. A garancia érvényesítésének feltétele a termék garanciaidőn belüli HIÁNYTALAN visszajuttatása a NEXTCOMP-hoz és az adott termék vásárlásának számlával történő igazolása.

Meghibásodás esetén a vásárló/viszonteladó a leadott hibás termékről elismervényt kap. A garanciálisan javított, vagy cserélt új termék az elismervény alapján, annak leadásával vehető át. Amennyiben a garanciális hibával leadott termékről a bevizsgálás során kiderül, hogy a meghibásodást nem garanciális probléma, hanem helytelen üzembe helyezés, nem rendeltetésszerű üzemeltetés, túláram, vagy egyéb a garancia körén kívül eső ok okozta, abban ez esetben a NEXTCOMP fenntartja a jogot a garanciális igény elutasítására. A garancia érvényét veszti komplett gépek esetén, ha azt hiányosan vagy nem az eredeti konfigurációval kerül vissza, továbbá ha az alkatrészt nem szakszerviz vagy szakképesítéssel rendelkező személy építette be, az alkatrészt szakszerűtlenül használták, szállították, tárolták, vagy a hiba elemi csapás, túlfeszültség, leejtés, ütés, beégés, egyéb, nem rendeltetésszerű ráhatás, vagy az alkatrész mechanikai sérülése miatt következett be.

A meghibásodott terméknek a szervizbe való oda- és visszaszállításról a viszonteladó gondoskodik. Amennyiben a meghibásodás a vásárlásról számított 12 hónapon belül történt és a felsorolt kizáró okok nem állnak fenn, úgy az alkatrész javítására kerül sor, vagy amennyiben az nem javítható, akkor ugyanolyan használati értékűre cseréli, vagy értékét jóváírja következő számla értékéből.

Notebook akkumulátorokra nem vonatkozik a 12 hónapos garancia!

HP 6450b Celeron P4600 / 2,00 GHz / 14,1" / 4 GB / 250 GB
Munkahelyi, irodai felhasználásra
Munkahelyi, irodai felhasználásra
Otthoni felhasználásra
Otthoni felhasználásra
Egyetemisták, tanulóknak
Egyetemisták, tanulóknak
  • Készleten: Raktáron
  • Cikkszám: 6450b
  • Minősítés:: A-
42.901 Ft
Nettó ár: 33.780 Ft

Rendelkezésre álló lehetőségek

Címkék: Otthoni , Munkahelyi