MENÜ
Your Cart

HP Elitebook 8560p Core i7-2620M / 2,70 GHz / 15" / 8 GB / 320 GB

HP Elitebook 8560p Core i7-2620M / 2,70 GHz / 15" / 8 GB / 320 GB
Technikai adatok
GYÁRTÓHP
MODELLElitebook 8560p
CPUCore i7-2620M
ÓRAJEL2,70 GHz
RAM8 GB
Ram típusaDDR3
HDD/SSD320 GB
ODDDVD-RW
VGAAMD Radeon HD 6400M
WifiIGEN
FELBONTÁS1600x900
KIJELZŐ15"
Ujjlenyomat olvasóNEM
E-SATA1
KameraIGEN
KártyaolvasóIGEN
BluetoothIGEN
Mini Display PortNEM
Display Port1
USB4
Mini HDMINEM
S VideoNEM
HDMINEM
KAT.A
DVINEM
Com PortIGEN
HP/Elitebook 8560p/Core i7-2620M/2,70 GHz/8 GB/DDR3/320 GB/DVD-RW/AMD Radeon HD 6400M/15"/1600x900/WiFi/Cam/A

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz

HASZNÁLT TERMÉKEK ESETÉN A GARANCIA A KÖVETKEZŐK SZERINT GYAKOROLHATÓ:

A Vásárló/viszonteladó az észlelt minőségi hibát annak felfedezése után a NEXTCOMP-pal haladéktalanul közölni és egyben szavatossági igényét megjelölni köteles. Ez vonatkozik arra az esetre is, ha a viszonteladó a terméket az átvételtől számított 3 napon belül kicsomagolás és megvizsgálás nélkül továbbküldi, és arra az esetre is, ha a NEXTCOMP közvetlenül szállítja a szolgáltatást a harmadik személyhez. Ilyen esetekben a szavatossági igényt a szállítási szerződés alapján a vásárló/viszonteladó érvényesítheti a nagykereskedővel szemben. A harmadik személy nemcsak a NEXTCOMP-ot, hanem a viszonteladót is köteles haladéktalanul értesíteni a mennyiségi vagy a minőségi hibáról annak észlelését követően.

REKLAMÁCIÓ:

A NEXTCOMP az általa forgalmazott termékekre 12 hónap garanciát vállal, ettől eltérő esetben a garancia időtartama az árlistában vagy a számlán feltüntetésre kerül. A garancia érvényesítésének feltétele a termék garanciaidőn belüli HIÁNYTALAN visszajuttatása a NEXTCOMP-hoz és az adott termék vásárlásának számlával történő igazolása.

Meghibásodás esetén a vásárló/viszonteladó a leadott hibás termékről elismervényt kap. A garanciálisan javított, vagy cserélt új termék az elismervény alapján, annak leadásával vehető át. Amennyiben a garanciális hibával leadott termékről a bevizsgálás során kiderül, hogy a meghibásodást nem garanciális probléma, hanem helytelen üzembe helyezés, nem rendeltetésszerű üzemeltetés, túláram, vagy egyéb a garancia körén kívül eső ok okozta, abban ez esetben a NEXTCOMP fenntartja a jogot a garanciális igény elutasítására. A garancia érvényét veszti komplett gépek esetén, ha azt hiányosan vagy nem az eredeti konfigurációval kerül vissza, továbbá ha az alkatrészt nem szakszerviz vagy szakképesítéssel rendelkező személy építette be, az alkatrészt szakszerűtlenül használták, szállították, tárolták, vagy a hiba elemi csapás, túlfeszültség, leejtés, ütés, beégés, egyéb, nem rendeltetésszerű ráhatás, vagy az alkatrész mechanikai sérülése miatt következett be.

A meghibásodott terméknek a szervizbe való oda- és visszaszállításról a viszonteladó gondoskodik. Amennyiben a meghibásodás a vásárlásról számított 12 hónapon belül történt és a felsorolt kizáró okok nem állnak fenn, úgy az alkatrész javítására kerül sor, vagy amennyiben az nem javítható, akkor ugyanolyan használati értékűre cseréli, vagy értékét jóváírja következő számla értékéből.

Notebook akkumulátorokra nem vonatkozik a 12 hónapos garancia!

HP Elitebook 8560p Core i7-2620M / 2,70 GHz / 15" / 8 GB / 320 GB
Munkahelyi, irodai felhasználásra
Munkahelyi, irodai felhasználásra
Otthoni felhasználásra
Otthoni felhasználásra
Egyetemisták, tanulóknak
Egyetemisták, tanulóknak
Könyvelők, ügyvédek
Könyvelők, ügyvédek
  • Készleten: Raktáron
  • Cikkszám: Elitebook 8560p
  • Minősítés:: A
89.899 Ft
Nettó ár: 70.787 Ft

Rendelkezésre álló lehetőségek

Címkék: Otthoni , Munkahelyi