MENÜ
Your Cart

Lenovo Thinkpad X200 C2D L9400 / 1,86 GHz / 12,1" / 4 GB / 160 GB

Lenovo Thinkpad X200 C2D L9400 / 1,86 GHz / 12,1" / 4 GB / 160 GB
Technikai adatok
GYÁRTÓLenovo
MODELLThinkpad X200
CPUC2D L9400
ÓRAJEL1,86 GHz
RAM4 GB
Ram típusaDDR3
HDD/SSD160 GB
ODDno ODD
VGAintegrált
WifiIGEN
FELBONTÁS1280x800
KIJELZŐ12,1"
Ujjlenyomat olvasóIGEN
E-SATANEM
KameraNEM
KártyaolvasóIGEN
BluetoothIGEN
Mini Display PortNEM
Display PortNEM
USB3
Mini HDMINEM
S VideoNEM
HDMINEM
KAT.A
DVINEM
Com PortNEM
Lenovo/Thinkpad X200/C2D L9400/1,86 GHz/4 GB/DDR3/160 GB/no ODD/integrált/12,1"/1280x800/WiFi/A

HASZNÁLT TERMÉKEK ESETÉN A GARANCIA A KÖVETKEZŐK SZERINT GYAKOROLHATÓ:

A Vásárló/viszonteladó az észlelt minőségi hibát annak felfedezése után a NEXTCOMP-pal haladéktalanul közölni és egyben szavatossági igényét megjelölni köteles. Ez vonatkozik arra az esetre is, ha a viszonteladó a terméket az átvételtől számított 3 napon belül kicsomagolás és megvizsgálás nélkül továbbküldi, és arra az esetre is, ha a NEXTCOMP közvetlenül szállítja a szolgáltatást a harmadik személyhez. Ilyen esetekben a szavatossági igényt a szállítási szerződés alapján a vásárló/viszonteladó érvényesítheti a nagykereskedővel szemben. A harmadik személy nemcsak a NEXTCOMP-ot, hanem a viszonteladót is köteles haladéktalanul értesíteni a mennyiségi vagy a minőségi hibáról annak észlelését követően.

REKLAMÁCIÓ:

A NEXTCOMP az általa forgalmazott termékekre 12 hónap garanciát vállal, ettől eltérő esetben a garancia időtartama az árlistában vagy a számlán feltüntetésre kerül. A garancia érvényesítésének feltétele a termék garanciaidőn belüli HIÁNYTALAN visszajuttatása a NEXTCOMP-hoz és az adott termék vásárlásának számlával történő igazolása.

Meghibásodás esetén a vásárló/viszonteladó a leadott hibás termékről elismervényt kap. A garanciálisan javított, vagy cserélt új termék az elismervény alapján, annak leadásával vehető át. Amennyiben a garanciális hibával leadott termékről a bevizsgálás során kiderül, hogy a meghibásodást nem garanciális probléma, hanem helytelen üzembe helyezés, nem rendeltetésszerű üzemeltetés, túláram, vagy egyéb a garancia körén kívül eső ok okozta, abban ez esetben a NEXTCOMP fenntartja a jogot a garanciális igény elutasítására. A garancia érvényét veszti komplett gépek esetén, ha azt hiányosan vagy nem az eredeti konfigurációval kerül vissza, továbbá ha az alkatrészt nem szakszerviz vagy szakképesítéssel rendelkező személy építette be, az alkatrészt szakszerűtlenül használták, szállították, tárolták, vagy a hiba elemi csapás, túlfeszültség, leejtés, ütés, beégés, egyéb, nem rendeltetésszerű ráhatás, vagy az alkatrész mechanikai sérülése miatt következett be.

A meghibásodott terméknek a szervizbe való oda- és visszaszállításról a viszonteladó gondoskodik. Amennyiben a meghibásodás a vásárlásról számított 12 hónapon belül történt és a felsorolt kizáró okok nem állnak fenn, úgy az alkatrész javítására kerül sor, vagy amennyiben az nem javítható, akkor ugyanolyan használati értékűre cseréli, vagy értékét jóváírja következő számla értékéből.

Notebook akkumulátorokra nem vonatkozik a 12 hónapos garancia!

Lenovo Thinkpad X200 C2D L9400 / 1,86 GHz / 12,1" / 4 GB / 160 GB
Munkahelyi, irodai felhasználásra
Munkahelyi, irodai felhasználásra
Otthoni felhasználásra
Otthoni felhasználásra
Egyetemisták, tanulóknak
Egyetemisták, tanulóknak
  • Készleten: Raktáron
  • Cikkszám: Thinkpad X200
  • Minősítés:: A
26.900 Ft
Nettó ár: 21.181 Ft

Rendelkezésre álló lehetőségek

Címkék: Otthoni , Munkahelyi