MENÜ
Your Cart

Kedves Ügyfeleink!
1 napon belül kiszállítjuk a hétköznap 15:00 óráig online leadott rendeléseket!
Üzletünk újra a megszokott időben tart nyitva, H-Cs: 8:00-17:00, P: 8:00-15:00 óráig.

Dell Precision T5500 / Xeon W5590 / 3,30 GHz / 4 GB / 300 GB / DVD-RW

Dell Precision T5500 / Xeon W5590 / 3,30 GHz / 4 GB / 300 GB / DVD-RW
Dell Precision T5500 / Xeon W5590 / 3,30 GHz / 4 GB / 300 GB / DVD-RW
2 év garancia*
* Kivéve a laptop akkumulátor
  Munkahelyi, irodai felhasználásra
  Informatikusoknak, webfejlesztőknek
  • Készlet: Elérhető
  • Cikkszám: Precision T5500
  • Minőségi osztály: A
  95.900 Ft
  Nettó ár: 75.512 Ft

  Rendelkezésre álló lehetőségek

  Technikai adatok
  GyártóDell
  ModellPrecision T5500
  ProcesszorXeon W5590
  Órajel3,30 GHz
  Memória4 GB
  Memória típusaDDR3
  Háttértár300 GB HDD
  Optikai meghajtóDVD író
  VideokártyaNVIDIA QUADRO FX580
  Soros portIgen
  DVIIgen
  Display PortIgen
  e-SATAIgen
  USBIgen
  VGAIgen
  Háztower
  Minőségi osztályA

  Munkahelyi-irodai felhasználás:


   


  Internetes tartalom fogyasztás, szöveg szerkesztés, táblázat kezelés


  E-mail, számlázó programok kezelése, készletező programok kezelése


  Weboldalak szerkesztése, napi ügymenet


  Képek szerkesztése, konferencia beszélgetés


  Home office

  HASZNÁLT TERMÉKEK ESETÉN A GARANCIA A KÖVETKEZŐK SZERINT GYAKOROLHATÓ:

  A Vásárló/viszonteladó az észlelt minőségi hibát annak felfedezése után a NEXTCOMP-pal haladéktalanul közölni és egyben szavatossági igényét megjelölni köteles. Ez vonatkozik arra az esetre is, ha a viszonteladó a terméket az átvételtől számított 3 napon belül kicsomagolás és megvizsgálás nélkül továbbküldi, és arra az esetre is, ha a NEXTCOMP közvetlenül szállítja a szolgáltatást a harmadik személyhez. Ilyen esetekben a szavatossági igényt a szállítási szerződés alapján a vásárló/viszonteladó érvényesítheti a nagykereskedővel szemben. A harmadik személy nemcsak a NEXTCOMP-ot, hanem a viszonteladót is köteles haladéktalanul értesíteni a mennyiségi vagy a minőségi hibáról annak észlelését követően.

  REKLAMÁCIÓ:

  A NEXTCOMP az általa forgalmazott termékekre 12 hónap garanciát vállal, ettől eltérő esetben a garancia időtartama az árlistában vagy a számlán feltüntetésre kerül. A garancia érvényesítésének feltétele a termék garanciaidőn belüli HIÁNYTALAN visszajuttatása a NEXTCOMP-hoz és az adott termék vásárlásának számlával történő igazolása.

  Meghibásodás esetén a vásárló/viszonteladó a leadott hibás termékről elismervényt kap. A garanciálisan javított, vagy cserélt új termék az elismervény alapján, annak leadásával vehető át. Amennyiben a garanciális hibával leadott termékről a bevizsgálás során kiderül, hogy a meghibásodást nem garanciális probléma, hanem helytelen üzembe helyezés, nem rendeltetésszerű üzemeltetés, túláram, vagy egyéb a garancia körén kívül eső ok okozta, abban ez esetben a NEXTCOMP fenntartja a jogot a garanciális igény elutasítására. A garancia érvényét veszti komplett gépek esetén, ha azt hiányosan vagy nem az eredeti konfigurációval kerül vissza, továbbá ha az alkatrészt nem szakszerviz vagy szakképesítéssel rendelkező személy építette be, az alkatrészt szakszerűtlenül használták, szállították, tárolták, vagy a hiba elemi csapás, túlfeszültség, leejtés, ütés, beégés, egyéb, nem rendeltetésszerű ráhatás, vagy az alkatrész mechanikai sérülése miatt következett be.

  A meghibásodott terméknek a szervizbe való oda- és visszaszállításról a viszonteladó gondoskodik. Amennyiben a meghibásodás a vásárlásról számított 12 hónapon belül történt és a felsorolt kizáró okok nem állnak fenn, úgy az alkatrész javítására kerül sor, vagy amennyiben az nem javítható, akkor ugyanolyan használati értékűre cseréli, vagy értékét jóváírja következő számla értékéből.

  Notebook akkumulátorokra nem vonatkozik a 12 hónapos garancia!

  Címkék: Munkahelyi
  2 év garancia*
  * Kivéve a laptop akkumulátor